Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. November 15. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: szoljon.hu

Rablás fényes nappal

Rablás fényes nappal

A szolnoki rendőrök egy rablással gyanúsítható férfi azonosításában kérik a lakosság segítségét.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást.

Az ismeretlen férfi körübelül 170-175 centiméter magas, átlagos testalkatú, sportos mozgású. Sötét színű kabátot, fején kapucnit vagy sötét színű sapkát, valamint szürke melegítőnadrágot viselt. A nadrág egyik szárán függőleges irányban fekete-piros árnyalatú felirat látható.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képen látható férfit, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 06-56/501-600 telefonszámon, vagy névtelensége megőrzése mellett hívja a díjmentesen tárcsázható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számát, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.