Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. December 05. 20:00, kedd | Helyi
Forrás: lakberinfo.hu

Ötletek karácsonyi hangulatú otthondíszítéshez

Ötletek karácsonyi hangulatú otthondíszítéshez

Gyerekkorom karácsonyaira mindig úgy emlékszem vissza, hogy ragyogó fehér volt, ropogós hóban jártunk, szánkóztunk, és már nagyon vártuk az ünnepeket.

Az ünnepvárás külső megjelenési formái, a színes dekoráció nagyon fontos, és meghatározó, a fények, a színek, az illatok, amikre felnőttként is mindig jól eső érzés visszagondolni. Ne legyünk hát restek, díszítsük otthonunkat párunkkal, gyermekeinkkel, de még akkor is ha épp most egyedül vagyunk.

Advent első hétvégéje december 3-ra esett, így advent utolsó, negyedik gyertyáját ezúttal szenteste gyújtjuk majd meg. Ilyenkor jó érzés, ha már időben az ünnepekre tudunk hangolódni, amiben a lakásdekoráció is segíthet bennünket. Más este úgy hazaérni, hogy egy kedves ünnepi ajtódísz fogad, hogy az asztalon ott egy adventi koszorú és egy mikulásvirág. Ha mindezt szeretnéd fokozni, akkor már most érdemes az ötleteket gyűjteni az asztaldíszítéshez, vagy a nappali szépítéséhez. Válogatásunkban a kék, a zöld, az arany és az ezüst színek lesznek a meghatározók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás