Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2017. December 06. 07:38, szerda | Helyi
Forrás: hvg

Majdnem 10 fok is lehet ma, csak a szelet bírjuk ki

Majdnem 10 fok is lehet ma, csak a szelet bírjuk ki

A télikabátot azért nem érdemes otthon felejteni, de az elmúlt egy héthez képest egész meleg lehet.

Kimondottan meleg lehet ma az előző napokhoz képest: kora délután 2 és 9 fok között lehet a hőmérséklet. Késő estére -3 és +4 fok közé csökken a hőmérséklet, nyugaton hűl le leggyorsabban az idő – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az ország északkeleti felén többnyire erősen felhős lesz az ég, de napközben ott is már csak jelentéktelen eső, havas eső fordulhat elő. Másutt általában kevés felhőre, több napsütésre érdemes számítani. Az északnyugati, nyugati szél a Budapest-Békéscsaba vonal széles sávjában megélénkül, olykor meg is erősödik.

Estig a Bakony és Mátra közötti magasabb hegyeken az északnyugati szelet viharos (60-70 km/h) lökések kísérhetik. Estétől a Nyugat-Dunántúlon nagy területen várható sűrű köd képződése.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás