Városlista
2023. október 1, vasárnap - Malvin

Hírek

2018. Augusztus 06. 12:32, hétfő | Helyi
Forrás: szoljon.hu

Csütörtökön indul az ejtőernyős világbajnokság

Csütörtökön indul az ejtőernyős világbajnokság

Augusztus 9-én kezdődik a megyeszékhelyen a 42. Katonai Ejtőernyős Világbajnokság, ahol az eddigi adatok alapján legalább harminckilenc nemzet katonái mérik össze tudásukat.

A Nemzetközi Katonai Sporttanács (Conseil International Du Sport Militaire – CISM) nemzeti válogatottunk korábbi világversenyeken elért sikereinek elismeréseként hazánknak ítélte az idei bajnokság rendezési jogát.

AzMH 86. Szolnok Helikopter Bázison megrendezendő bajnokságonhárom fő számra készülnek a sportolók.

A legfontosabb a célba ugrás, de emellett forma- és stílusugrásban küzdenek majd a helyezésekért.

A rendezvény megnyitója augusztus 10-én reggel kilenckor kezdődik a Hild terén, délután pedig edzési lehetőséget kapnak a sportolók. Az ugrásokat augusztus 11. és 19. között, mindennap reggel kilenctől este hét óráig hajtják majd végre a katonák.

A világbajnokság záró és díjátadó ünnepsége augusztus 20-án délután, Kelet-Közép-Európa egyedülálló repüléstörténeti kiállítóhelyén, a RepTárban kezdődik.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Július 26. 06:00, szerda | Helyi

Félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik, július 29-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez félszáz fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2023. Október 01. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 39. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2023. Október 01. 06:00, vasárnap | Sport

A Ferencváros kiütéses győzelmet aratott az örökrangadón

A címvédő Ferencváros rendkívül magabiztos, 6-1-es győzelmet aratott az MTK otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának szombati játéknapján.

2023. Október 01. 00:00, vasárnap | Belföld

MÁV: Aki át akar szállni Bécsben, induljon el egy órával korábban

Magyarország felé valamennyi Railjet továbbra is a teljes útvonalán közlekedik, utasaiknak Bécsben nem kell átszállniuk, míg a másik irányban érdemes a tervezettnél korábban induló vonatot választani - tudatta a MÁV.