Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2018. Június 12. 10:14, kedd | Helyi
Forrás: szoljon.hu

Cseh Sándor távozhat a Dózsától

Cseh Sándor távozhat a Dózsától

Előfordulhat, hogy a Szolnoki Dózsa nemcsak két meghatározó játékosát veszíti el, hanem edzőt is cserél. A Nemzeti Sport információi szerint a következő idényben nem Cseh Sándor irányítja a Tisza-partiakat.

A hagyományosan négy nagyként emlegetett klub közül az FTC és az Eger már „kijátszotta kártyáit”, azaz bemutatta jövő idénybeli csapatát, és bár sok információ és félinformáció is kering az uszodában, a Szolnok és az OSC egyelőre adós a hivatalos közléssel.

Fajsúlya miatt a zuhanyhíradó egyik hírével nem lehet nem foglalkozni: információnk szerint a következő idényben már nem Cseh Sándor vezeti a Szolnokot. Játékosa, a csapatkapitány Zsivko Gocics követheti a pozícióban.

Kerestük Kovács Istvánt, a Szolnoki Dózsa szakmai igazgatóját, aki nem kívánt reagálni információnkra, egyúttal jelezte, várhatóan még hétfőn közleményt ad ki a klub a változásokról. Ez egyelőre nem történt meg, az viszont biztos, hogy Aaron Younger és Mezei Tamás az FTC-hez igazolt.

Cseh Sándor az elmúlt években remek eredményeket ért el a Szolnokkal. A 2016–2017-es idényük tökéletesen sikerült, hiszen amelyik sorozatban csak elindultak, győztek, megnyerték a Bajnokok Ligáját is.

Sorozatban három bajnoki címet szereztek 2015 és 2017 között, az ősszel aztán begyűjtötték az európai Szuperkupát, a Magyar Kupát és a magyar Szuperkupát is.

A zárás azonban nem a tervek szerint sikerült: a most befejeződő idényben 3–2-re alulmaradtak az FTC-vel szemben a bajnoki fináléban, a BL genovai negyeddöntőjében pedig egy góllal kikapott a csapat a Jug Dubrovniktól. Igaz, a folytatásban a helyzetből a maximumot kihozva az ötödik helyen zárt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

2024. Május 10. 15:24, péntek | Életmód

Átadták a megújult KRESZ-parkot a Városligetben

A Liget Budapest Projekt részeként megújult a KRESZ-park és környezete a Városligetben. A közlekedési helyzeteket játékosan bemutató parkot Lázár János építési és közlekedési miniszter adta át pénteken.

2024. Május 10. 12:09, péntek | Belföld

KSH: 3,7 százalékkal nőttek átlagosan a fogyasztói árak áprilisban, az egy évvel korábbi adatokhoz képest

Idén áprilisban a fogyasztói árak átlagosan 3,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbiakat - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 10. 12:06, péntek | Belföld

A KSH szerint olcsóbbak lettek az üzemanyagok itthon, a szomszédos országok áranál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 626, míg a régiós országokban 616 forint volt.