Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Február 28. 11:57, csütörtök | Életmód
Forrás: InfoVáros

Béres Alexandra segít a legkisebbek egészséges életmódra nevelésében

Béres Alexandra segít a legkisebbek egészséges életmódra nevelésében

Zalakaros és a Neckermann utazási iroda együttműködése idén –a külföldi mellett – már a belföldi értékesítésre is kiterjed. A város és a fürdő vonzerejét tovább erősíti a Klub Oázis animációs program, mely a neves utazási iroda kínálatában is szerepel. Az együttműködés részleteit február 28- án, a Budapesti Utazás Kiállításon jelentik be.

A város idei marketing célja a hazai családos vendégek mellett, a külföldi piacok megnyerése. A Neckermann utazási irodákkal már 2012-ben is sikeres volt az együttműködés, melynek folytatásaként a fürdőváros legújabb attrakcióját a Klub Oázis animációs projektet a Neckermann Utazási irodák is integrálják a programjaik közé. A program - szakmai irányítója Béres Alexandra lesz - sport animációt, szórakozást és a legkisebbek egészséges életmódra nevelését foglalja magában.

Az együttműködés célja, hogy a település a Balaton régió családi fürdővárosaként jelenjen meg a belföldi és külföldi piacokon egyaránt. A szakmai szervezetekkel és külképviseletei irodákkal az együttműködés, idén is folytatódik. Kiemelt cél a megjelenés a skandináv térségben és az orosz nyelvterületeken. A Hévíz- Balaton Airport közelsége, valamint a tavasztól közlekedő AirBaltic repülőjárat beindulásával a szakemberek a külföldi vendégek számának további növekedésében bíznak.

A Klub Oázis programsorozat állandó, színes és szórakoztató gyermekprogramokkal maradandó élményekkel gazdagítja majd a kicsiket. A zene, tánc és csapatversenyek alkalmával mozgásigényüket vezethetik le. A tematikus programok, mint a kalóznap, vgy a lovagok és hercegnők napja pedig a kreatív szórakozásról gondoskodnak. A Klub Oázis Latino és az Aquasalsa táncos edzésprogram latin ritmusokra és könnyen követhető gyakorlatokra épül, így kínálva élvezetes elfoglaltságot.

A fogyasztói igények felmérését követően az egészségmegőrző- és gyógyszolgáltatásokra érkezők, valamint a wellnessezni vágyó családok kiszolgálása egyforma hangsúllyal szerepel a marketingstratégiában. A programturizmus szerepe a szezonhosszabbításban rendkívül fontos. Az élményekben gazdag pihenés és a minőségi szolgáltatások, mind a belföldi, mind a külföldi vendégek Zalakarosra látogatását segítik.

A minőségi és egységes megjelenés érdekében komplex fejlesztések indulnak a Gránit Gyógyfürdőben. A fedett gyermekvilág építésével egy időben a fürdő több részén is korszerűsítés indul.

A Kis- Balaton közelsége további programokat kínál a Zalakarosra látogató turisták számára. A festői természeti környezet, az egészséges és sportos életmód kedvelőinek is megannyi kikapcsolódási lehetőséget biztosít.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 06:43, péntek | Életmód

Denevérvirológiai kutatás kezdődik a Pécsi Tudományegyetemen

Európai denevérekben előforduló vírusok kutatására indított nemzetközi programban vesznek részt a Pécsi Tudományegyetem (PTE) szakemberei - közölte a baranyai felsőoktatási intézmény az MTI-vel.

2024. Április 24. 06:46, szerda | Életmód

Különleges holdkelte figyelhető meg az égbolton pénteken

Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló.