Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. November 29. 14:14, szerda | Helyi
Forrás: bank360

Bank360-Lakáshitel

Bank360-Lakáshitel

Életed első lakásához vagy az új családi álomotthonhoz keresed a számodra legkedvezőbb lakáshitelt? A Bank360 lakáshitel kalkulátorával villámgyorsan és egyszerűen kiválaszthatod az optimális megoldást, ha lakásvásárlási hitelről v

Lakásvásárlási hitelek:

Előbb vagy utóbb, de mindenkinek eljön az életében az a pont, amikor szeretne egy saját lakást, amelyben önállóan élhet, vagy elkezdhet családot alapítani. A lakásvásárlás nem csak a fiatal felnőttek vágya: rengeteg szülő és nagyszülő jelöli meg megtakarítási célként az ingatlant, akár már évtizedekkel a gyerekek és unokák születése előtt megkezdve a spórolást.

Magyarországon a biztonság, az anyagi siker, az elismertség egyik záloga a saját tulajdonú ingatlan. Ezt támasztják alá azuniós kimutatások is, amelyek szerint a régióban Magyarországon és Romániában rendelkezik a legtöbb háztartás saját tulajdonú ingatlannal, míg tőlünk nyugatabbra sokkal nagyobb arányban bérelnek lakást akár életük végéig is a családok.

Bár az arány megbillenése nálunk is tapasztalható, azért megállapítható, hogy a saját lakás még jó ideig fontos helyen szerepel az életcélok között. A többség számára ez csak egy lakáshitellel kivitelezhető, ezért nagyon fontos, hogy tisztában legyünk a lakáshitelek jellemzőivel. Olyan döntést hozunk ugyanis egy lakáskölcsön felvételével, ami jobb esetben csak néhány, ám jellemzően 10-20 évre is meghatározhatja a mindennapi pénzügyeinket. Éppen emiatt minden fontos információt összegyűjtünk itt, hogy az aktuális lehetőségek alapján a legjobb döntést hozhassuk a lakásvásárláshoz.

Részletek a www.bank360.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.