Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2017. December 14. 09:37, csütörtök | Helyi
Forrás: szoljon.hu

Az Új Néplap tizedik Dallamos Estéjét is telt ház fogadta Szolnokon

Az Új Néplap tizedik Dallamos Estéjét is telt ház fogadta Szolnokon

Telt ház előtt jubilált a Dallamos est. Az Új Néplap zenei­ rendezvényén a Szimfonik Harsona Együttes és a TrafficBand lépett fel.

– Szörnyen ­izgulok! – súgta fülünkbe Csótó ­Szilvia, a TrafficBand ­énekese, mielőtt színpadra lépett volna az Új Néplap zenei estjén.

– Más játszani egy vacsorázó, beszélgető, táncoló közönségnek, mint azoknak, akik csak ránk figyelnek. Új kihívás… – magyarázta Szilvi, aki azonban nem okozott csalódást, zenésztársaival együtt elbűvölte a Dallamos est közönségét.

– Nekem pont a közvetlenségük tetszett – válaszolta kérdésünkre a műsor után a nézők soraiban üldögélő szolnoki Miklós Sándorné

– A hallott dalokat jól ismerjük, kívülről fújjuk, Szilvikével együtt énekeltem a legtöbbet – bólogat a nyugdíjas, aki nem először vett részt a Új Néplap zenei rendezvényén.

– Hallottam már nótát, operettet, popslágereket és múltkor itt voltam a szimfonikusok előadásán is. Ezért tetszik a Dallamos est, mindig más.

A rákóczifalvai Máté Pál igazi „törzsvendég” a néplapos zenei műsorokon, mindegyiken részt vett.

– A mostaniban sem csalódtam. ASzimfonik Harsona Együttes nagyon klassz volt! Soha nem hallottam még könnyűzenét fúvós hangszereken előadva. Lenyűgözött – bólogatott elismerően Pali ­bácsi, hozzátéve, természetes, hogy a következő Dallamos esten is ott lesz függetlenül attól, kik lépnek fel.A szolnoki Nagy ­Istvánné barátnőivel beszélgetett a szünetben, azt mondta, rendezvényünkön mindig összefut a régi ismerősökkel és hát sokkal kellemesebb helyszín ez egy baráti beszélgetésre, mint egy orvosi rendelő…

Jövőre is lesz Dallamos est!

Bár az esztendőnek hamarosan vége, jó hírünk, hogy jövőre folytatódik a Dallamos est. Ahogy megszokhatták olvasóink, évente legalább két-három alkalommal kedveskedtünk önöknek zenei rendezvényekkel, terveink szerint ez lesz 2018-ban is.

Örülünk, hogy idén is együtt lehettünk, számítunk figyelmükre, társaságukra a következő évben is!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 30. 13:39, kedd | Életmód

Megkezdődött a MOHU textilgyűjtőkonténer-telepítési programja

Megkezdődött a MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. textilgyűjtőkonténer-telepítési programja - közölte a cég kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:38, kedd | Életmód

AM: a méhészet az agrárium egyik legfontosabb ágazata