Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2018. Június 27. 14:18, szerda | Helyi
Forrás: szoljon.hu

191 km/órával kapcsoltak le egy fiatal férfit a 4-esen

191 km/órával kapcsoltak le egy fiatal férfit a 4-esen

Több mint 100 kilométer/órával lépte túl a megengedett sebességet egy személygépkocsival közlekedő 24 éves férfi a 4-es főúton, Szajol külterületén.

Hosszú évek óta a közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás, amely számos esetben tragikus kimenetelű helyzetet teremt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a sebességtúllépések és a közlekedési balesetek visszaszorítása érdekében folyamatosan sebességellenőrzést végez a megye közútjain.

A képen látható személygépkocsi vezetője 2018. június 26-án a 4-es számú főúton, Szajol lakott területén kívül a megengedett 90 kilométer/óra helyett 191 kilométer/óra sebességgel közlekedett – tájékoztatta a szoljon.hu-t S. Tóth-Gönczöl Szabina, a megye rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A 24 éves tiszaszőlősi férfi ezzel a sebességtúllépéssel valós veszélyhelyzetet teremtett mind maga, mind más közlekedő számára.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a sebességhatárok be nem tartása potenciális balesetveszélyt hordoz magában. Agyorshajtó járművezetőknem csak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik!

A rendőrség célja, nem a bírságok kiszabása, hanem az életveszélyes helyzetek megelőzése, a szabályszegők közlekedésből való kiszűrése.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.