Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Július 17. 10:26, kedd | Helyi
Forrás: iszolnok.hu

Keddtől változik a forgalmi rend a turbó körforgalomnál

Keddtől változik a forgalmi rend a turbó körforgalomnál

Mint arról korábban többször hírt adtunk, július 16-tól a Várkonyi tér melletti Dr. Kaposvári Gyula Zagyva-híd felújítása új szakaszához érkezik, s a kivitelező teljes útzár mellett folytatja a híd rekonstrukcióját. A lezárással k

Július 17-től várhatóan két hónapig Szajol irányából le lesz zárva a 4-es főúton a turbó körforgalomnál a Szolnok felé kanyarodó sáv. Szintén ettől a naptól kezdődően a turbó körforgalomból sem lehet reggel 7 és 9 óra között a Debreceni útra kanyarodni. A Szajol felől érkezők a reggeli órákban a 442-es út, vagy a tószegi felhajtójánál tudnak a városba jutni. Ez a korlátozás várhatóan szeptember 15-ig lesz érvényben. A lezárás célja, hogy a reggeli csúcsforgalom idején gördülékenyebben haladjon a forgalom az Auchan-körforgalmon át a belváros felé.

A Szabadság téri csomópontban, valamint a Pólya Tibor – Ady Endre utak kereszteződésében csúcsforgalomban hétköznap reggel 6 és 9 óra között, délután 15 órától ameddig szükséges, illetve hétvégén szombaton 14 óráig villogó sárga figyelmeztető lámpajelzés mellett karos rendőri forgalomirányítás lesz.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a megszokottnál körültekintőbben vezessenek a lezárás időtartama alatt. Kérjük szíves türelmüket és megértésüket!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.